Spela nu hos LeoVegas 

Archangels: Salvation

Spela här:LeoVegas
Välkomstbonus:sätt in 100 kr, få 100 Cash Free Spins
Free Spins:100
Bonus tillgänglig för:Endast nya medlemmar, 18+, Omsättning och regler och villkor gäller, stodlinjen.se
Min. insättning 100 kr
Omsättningskrav (bonus)10x
Bonusgiltighet60 dagar
Omsättningskrav (spins)/
Lås upp bonusen:Använd vår länk!
Regler & villkor18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt.
Min. insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar.
Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
Läs fullständiga regler och villkor här.

Spela Archangels: Salvation hos LeoVegasOm du vill veta hur man spelar Archangels: Salvation online eller bara är nyfiken på hur man spelar de bästa online slotsen har du hittat rätt. För recensionen nedan reder ut dina frågetecken kring detta tema.Det är knappast krångligt att öppna ett konto och lira hos LeoVegas.Du öppnar ditt konto ovan när du trycker på din musknapp.

Archangels: Salvation Online: Huvudfunktioner

Det produceras sällan så intressanta spel som denna slot med War-temat. Bakom detta mästerverk står NetEnt som lagt in all sin energi på att få denna slot med Fantasy-temat att bli din nya favorit. Vi bestämde oss för att recensera Archangels: Salvation och beskriva spelets upplägg från utsidan till insidan av varje funktion. Är du redo? Då får du börja läsa nedan redan nu.

 • Detta är en av dessa 6 hjuliga spel. Om du inte har provat de förut ska du inte bli förvånad. Detta jämna antal hjul som spelet har försökte NetEnt att skapa ett mer unikt och ustickande spel bland de många fantastiska spel som de redan erbjuder.
 • Den minsta efterfrågade insats är bara 4 kr.
 • Klart som korvspad att du kan snurra var du än befinner dig i spelet Archangels: Salvation på din favorit mobilenhet.
 • Är man otålig börjar man spela direkt, men du bör stifta bekantskap med spelets regler, då blir det lättare att förstå varför du vinner och hur.
 • Summan på den absolut största vinsten i Archangels: Salvation är, är du redo? 600000 mynt eller 3000000 kr i cash.
 • Archangels: Salvation RTP är 96.08%. Mumsigt trevlig RTP har byggts in i Archangels: Salvation. Den spelar en avgörande roll och särskiljer sig från andra slots. Läs och lär nedan.

 

Archangels: Salvation - Vinsttabell 1 Archangels: Salvation - Vinsttabell 2 Archangels: Salvation - Vinsttabell 3 Spela nu hos LeoVegas 

Archangels: Salvation Jackpott

Sanningen svider denna gång, men denna 6 hjuliga slot har inte en skymt av några Online Slot Jackpottar.Är det värt att spela Archangels: Salvation utan jackpott? Klart det är! Du blir kompenserad med , Angel och Demon symbolen som försökar dina vinster med maximalt 150x per linjeinsats.Innebörden av detta blir att du kan håva in 3000000 kr – med ett förkrav att du lagt den högsta möjliga insatsen på 2000 kr per snurr.När spelet saknar jackpott – kan detta vara en värdig ersättare till en stor jackpott..

 

Spela Archangels: Salvation online Spela nu hos LeoVegas 

Speltips

Du kanske precis upptäckt världen av online slots. Då är det lägligt att bekanta dig med spelets instruktionsmanual om du ska spela Archangels: Salvation online för riktiga pengar.Varje kombination av respektive vinstradsriktning vänster till höger innehåller 3 ytterligare matchande symboler som berättigas för vinster.Insatsmängden kan du med ett enkelt musklick själv bestämma. Din önskade storlek på myntsumman avgörs av ditt val när du använder myntvärde-switcharna..Handlingen resulterar i en ökning av din insats – så även din vinst. Ditt första snurr börjar när du lägger fingret på din mus och klickar på Spin knappen.Läs noggrannt instruktionerna nedan innan du gör detta. Reglerna kanske verkar överväldigande vid första anblick.. Och blir det klurigt, finns en hjälpande hand i form av en superenkel spelguide. Kliar du dig i huvudet av frågetecken? Då bör du spana in spelets grymt förklarande spelregler.

Steg 1: Är det en resonabel ide att spela Archangels: Salvation för riktiga cash?

Vi vill snabba upp din beslutsprocess genom att förklara om valet av att spela Archangels: Salvation online för riktiga pengar är bättre än att spela med låtsaspengar.

Steg 2: Välj din kreditstorlek

Storleken av insatsen i Archangels: Salvation för riktiga pengar kan skräddarsys, så du kan använda valfri online strategi för detta spel. Du kan minst satsa: 4 kr, eller gå upp till 2000 kr.Låt oss inte glömma bort att denna adrenalinpackade slot bjuder på massor av sköna vinster, så du behöver inte betta stort och ändå få stora vinster tillbaka.Det är möjligt för dig att använda mynt för att spela på denna slot med Fantasy-temat.Linjeinsatsen är mynt, som kan förminska eller föröka, och du har möjlighet att både sänka och höja myntvärdet från 0.1 kr till 5 kr.Det är enkelt som sjutton att justera din insats i Archangels: Salvation – ange bara din önskade insatsmängd med den särskilda Bet Max button.

Step 3: Snurra

det är ingen alldaglig syn hos slots med så ballt designad grafik att inte inkludera ett häftigt urval av vinstlinjer. Med detta sagt vill vi avsluta med att Archangels: Salvation har inga alls.Många val? Knappast. I spelet måste du spela på alla 100 vinstrader.Följden av detta bådar gott för denna slot -det som är viktigt att förstå är att aktiverar du hela rubbet av spelets vinstlinjer får du inte bara större vinstmöjligheter, utan även större vinster.När du väl förstått detta, är det raka raka rör som gäller och det innebär att trycka på knappen Spin för att komma in i spelet .Gillar du turbohastighet? Då kommer det att gå undan i spelet när du trycker på turboknappen i Archangels: Salvation som skapar en otrolig hastighet på spelets 6hjul eller om du är lat och vill att spelet ska snurra automatiskt – välj Auto Play.Slutligen är det bara att snurra loss i Archangels: Salvation!

 

Archangels:"Salvation Spela nu hos LeoVegas 

Instruktioner

Låt inte spelets svårighetsgrad hindra dig från att snurra. Om du känner att det blir för svårt är det bara att öppna upp regelboken för Archangels: Salvation som är välskriven och reder upp dina frågetecken kring spelets funktioner:

 • Alla utbetalningar utfärdas av vinsttabell-figuren. Fokusera ditt synfält på vinsttabellen som syns ihop med sin systerikon.
 • Varje gång du matchar 3 symboler sida vid sida får du belöningar på kontot
 • Du är tvungen att sätta igång snurrande på samtliga 100 vinstlinjer
 • Den totala kontantvinsten härleds genom att multiplicera linjebetsättningen med linjevinsten
 • Utbetalningar görs från vänster till höger på hjulen. undantaget heter Scatter. Varför? För att den betalar åt båda riktningarna.
 • Vad som är fantastiskt är att många vinster kan komma från flera vitt skilda vinstrader.
 • Vad händer om flera vinster sker på en vinstrad? Då hamnar endast den högsta vinsten på spelarens konto.
 • Scatter belöningar och vinstrads belöningar kommer att sammanfogas till en utbetalning.
 • Detta sker väldigt sällan men om något fel sker på spelets mjukvara eller hårdvara kommer följande att äga rum: dina vinster och spelsessioner kommer nollas och nekas och dina insatser blir återbetalada på ditt spelkonto.
 • Observera: Du bör veta att LeoVegas har regler som förklarar i klarspråk vad som händer om ett spel inte slutförs. Samt tiden spelet tar på sig för att automatiskt fortsätta spelandet efter att inaktiva spelrundor har stängs av.

Vinstraderna och hjulen

NetEnt fick för sig att bygga in antalet hjul i denna speciella spel genom att sätta antalet på 6 hjul. Antalet och visuellt sätt smälter det perfekt samman med spelets Fantasy färgglada speltema.Riktningarna på hjulen går åt downward hållen när du snurrar på 6 hjul i Archangels: Salvation. Därför är det möjligt att när du spelar denna elektrifierande spel att koncentrera dig på att vinna stort.Spana in Archangels: Salvation symbolerna, som kan ge dig en del av reguljärt betalande priser.Hjulen har 14 fyrkanter som visar sig slumpässigt, en Wild inkluderat och även en scatter symbol.

 

Archangels: Salvation vinstrader Spela nu hos LeoVegas 

 

Vinstraden som går över 6 hjul kallas för vinstrader och de bär på en fantastisk belönande priskombination i detta NetEnt spel. Du inser att 100 vinstrader på dessa vinstrader ger dig3000000 kr i kapitalvinst.Att aktivera alla vinstrader ger dig en chans att sammankoppla alla de rätta symbolerna för att vinna stort.NetEnt ville inte att du skulle bli uppspelt över detta, så de tog helt enkelt bort funktionen.Dessa 100 vinstlinjer kommer betala åt vänster till höger hållen.Att ha priser som kommer ofta, och med alla vinstrader aktiverade. Ditt LeoVegas kommer att boostas till maximal kapacitet.

Den högst betalande symbolen

Det lönar sig att fokusera på att få Angel och Demon symbolen du inser även att den kan fungera som en jackpott.Få 6 hjul och du vinner omedelbart ett häpnadsväckande enormt pris på 150 – gångrat med din linjeinsats.Priserna går upp till maximalt 150-per linjeinsats, men bara om alla 100 vinstlinjer är aktiva och den maximala insatsen är 20 kr per linje.

 

Archangels:"Salvation

Vanliga symboler

NetEnt gjorde ett mästerligt jobb med denna slot genom att designa och bifoga en hel drös av vackra symboler i spelet – hela 14 symboler. Den bäst betalande, som du kanske redan vet, är Angel och Demon – men utöver den finns även en bunt lägst och högst betalande symboler som man borde känna till:

 • Helmet, Lion Signet, Horned Signet och Skullsymbolen som ger dig en multiplikator på 50 som ger en härlig boost på din vinststummma
 • Diamond, Heart, Club och Spade ikonen belönar med den minst lönsamma multiplikatorn på 30x linjeinsats

Special symboler

 • Wild symbolen
 • Scatter symbolen

Wild

Att upphitta Archangels: Salvation wild-symbol blir en enkel uppgift. Den heter helt enkelt – Wild.Om du vill se hur alla symboler kan ersättas så är det exakt det en Wild-symbol gör i detta War-temabaserade 3D slotspel.Den kan även omvandla varje symbol-kombination till en skön vinst.

 

Archangels: Salvation Wild symbolen

Scatter Symbolen

Det finns kreativa symboler i 3D slots, och Scatter är en symbol som verkligen många inte kan motstå.Vet du vad det häftiga är? Jo, det är attArchangels: Salvation Scatter inte har några begränsingar bundna till 100 vinstraderna. Vilket innebär att en möjligt vinst kan dyka upp var som helst – när som helst.Den vidunderliga Scatter-symbolen i Archangels: Salvation kommer utlösa det urgrymma free spins spelet.

 

Archangels: Salvation Scatter-symbolen

Extra funktioner

Nu när du vet lite mer om basutbudet i basspelet i denna sensationella slotspel så är det dags för nästa steg.

Free Spins runda

Det är Scatter symbol som markerar starten för rundan.Gillar du maximalt snurrande kan du trigga Free Spins rundorna upp till 25 gånger till.

Är Archangels: Salvation en 3D Slot?

Javisst!Som ögongodis kan man inte klå en äkta 3D Slot, så denna slot med Fantasy-temat är en online slot som garanterat faller dig i smaken. Även dess 100 vinstlinjer utlovar verkligen superstora priser som bara ökar nöjet med denna 3D slot.

Ljudlandskap

Det är logiskt att anta att Fantasy-tema slots innehåller särskilda ljudfunktioner. Dessutom om man lägger till 100-vinstlinjer till spelets fantastiska grafik, kommer ljuden att skapa en dynamisk spelupplevelse som heter grymt.Även om du föredrar att spelets 6 hjul snurrar utan ljud, så installerade NetEnt en enorm volymknapp i Archangels: Salvation som kommer att ta bort alla ljud på ett klick.

LeoVegas Mjukvara

Det är ingen mening att önska sig en LeoVegas programvara att ladda ner – eftersom med dagens snabba internet kan man spela Archangels: Salvation online.Som spelare vill man ju komma in i spelet snabbt. Därför ska du spara på din dyrbara speltid och strunta i nedladdning. Spela denna 6-hjuliga spel på casinos som erbjuder omedelbart spelbart läge på slots som denna.Spendera inte mer tid på att ladda ner Archangels: Salvation. Speltiden ska användas föröppna ditt konto idag hos LeoVegas,genom att följa länken precis nedanoch nu kan du sikta påhögsta priset i Archangels: Salvation som är upp till 3000000 kr.

 

Information om NetEnt:

Etablerad:1996
GrundarePontus Lindwall
HuvudkontorVasagatan 16, 111 20, Stockholm
Inriktning:Online och mobilspel, Digitala spellösningar, Underhållning
Hemsida:https://www.netent.com/
Spela nu hos LeoVegas 

 

Vanliga frågor och svar

Om du har några frågor om hur man spelar Archangels: Salvation eller reglerna och villkoren för LeoVegas behöver du bara läsa nedan:

Vad är slot RTP?

RTP står för återbäring till spelare och räknas ut över en längre periods statistik på Archangels: Salvation.Exempelvis finns 100 vinstlinjer slot maskiner som snittar en RTP på 93% till 96%.

Vad är Archangels: Salvation RTP värde?

Till skillnad från andra Fantasy kommer temat att hålla dig på den maximala späningens lina, med en RTP på 96.08% som gör Archangels: Salvation hyfsat okej. Du bör trots allt provspela Archangels: Salvation.

Jag vill ta ut. Hur gör man?

Om du vinner pengar, vill man ju ta ut pengarna. Hur gör man det då? Jo, lätt som en plätt.Dina erhållna vinster dyker automatiskt upp på ditt LeoVegas konto.Det är helt upp till dig att välja den metod som bäst passar ditt uttagsbehovOch därmed är saken klar!Om du har några frågor ställer LeoVegas kundtjänst alltid upp med mer information.

Finns det ett sätt att spela Archangels: Salvation helt gratis?

Jajamensan. Archangels: Salvation finns i en verssion som är gratis att spelaJust nu, på denna sida, längst upp på denna sida, så hittar du en demo-version som du kan spela.Glöm krångliga registreringar och ifyllande av formulär. Du kan börja spelet direkt. Här och nu.Om du vinner i spelet, kommer du inse att du inte kan ta ut vinsterna i riktiga pengar. Det är på grund av att du spelar på låtsas.Det kan vara roligt att spela på låtsas. Men det som är roligare är att vinna på riktigt. säkerställ att du alltid använder vår speciella länk för att få smaka på de bästa LeoVegas erbjudandena.

Archangels: Salvation App

Yes, det stämmer! Archangels: Salvation är som skräddarsytt för dig som älskar högvis av glädje och vinster. Spelet belönar med sina pengar-belönande vinster med jämna mellanrum i Archangels: Salvation.Observera:Officiellt kan du endast hitta en LeoVegas app som är totalt gratis. Se till att inte betala för den eller ladda ner den från skumma hemsidor.

Utvärdering

Archangels: SalvationFördelar:Nackdelar:
Åter-Spins:
Specialfunktioner:
Specialsymboler:
Grafik:
Vinster:
Spelupplevelse:
Mobilvänlighet:
Spela nu hos LeoVegas 

 

18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll