Spela nu hos LeoVegas 

Eastern Emeralds Online

Spela här:LeoVegas
Välkomstbonus:sätt in 100 kr, få 100 Cash Free Spins
Free Spins:100
Bonus tillgänglig för:Endast nya medlemmar, 18+, Omsättning och regler och villkor gäller, stodlinjen.se
Min. insättning 100 kr
Omsättningskrav (bonus)10x
Bonusgiltighet60 dagar
Omsättningskrav (spins)/
Lås upp bonusen:Använd vår länk!
Regler & villkor18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt.
Min. insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar.
Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
Läs fullständiga regler och villkor här.

Innan stora vinster kan uppnås när man spelar Eastern Emeralds online, inklusive de bästa online slotsen, måste man ha kunskap om spelreglerna. Vi förklarar allt i vår lekande enkla att förstå recension här nedan.Innan detta kan avnjutas, måste du skapa ditt nya LeoVegas konto Hur då? Genom ett musklick på knappen ovan.

Introduktion

Har du en förkärlek till spel med temat Asian? Vilket sammanträffande! Quickspin slot kan vara din efterlängtade slot-kärlek. Om du inte är så uppspelt över att höra att spelet har ett Chinese Fortune-tema, borde du ändå snurra. Varför det? Jo, för det kan snabbt bli din nya favoritslot! I denna Eastern Emeralds recension får du inte bara veta mer på ytan om spelet – utan även om hur du kan stapla symboler till sköna vinnande kombinationer.

 • Se på de 5 hjulen i Eastern Emeralds. Det är vanligt att slots har ett udda antal number av hjul. Quickspin har designat de med inte mindre än 20 vinstrader.
 • Det krävs en liten mängd summa av riktiga pengar för att spela Eastern Emeralds – endast 2 kr per insats.
 • Som i princip alla andra spel idag, är Eastern Emeralds tillgängligt på din mobil.
 • Spelet kan vara komplext vid första anblick, men så fort du läst instruktionerna förstår du att spelet egentligen är en ruskigt enkel barnlek.
 • Den högsta belöningen är 750000 kr i cash.
 • Den högsta belöningen är 750000 kr i cash.

 

Spela nu hos LeoVegas 

Eastern Emeralds Jackpott

Trist nog innebär det att denna annars så sköna Quickspin slot saknar en maffig online slot jackpott.Dock finns det en ideal lösning för detta, i form av en vinstgivande Golden Dragon symbol, som från en skänk från ovan kan stapla upp dina vinster till höjder med en 150x linjeinsatsmultiplikator. Lite som om det vore en jackpott i Eastern Emeralds med samma utbetalningsmekanism, nästan ialafall.Bakrunden till uträkningen av detta är: satsar du maximalt 1000 kr på varje snurr du genomför i spelet – kan du boosta ditt humör med en vinstmani utan motsats och få en summa på 750000 kr.Det kan faktiskt vara bra att det är så, eftersom startsumman är stor nog för att kompensera en saftig jackpottvinst. Eller?

 

Spela nu hos LeoVegas 

Guide för hur man spelar

Innan du påbörjar ditt snurrande, se till att kolla igenom vår utförliga vägledningsguide för hur man spelar Eastern Emeralds online för riktiga pengar.Vad som sker när du får mellan 3 matchande symboler på 5 hjul på vinstraderna vänster till höger är att du belönas.Dessa vinster kan du vinna med valfri insats. Insatsen kan du kalibrera med användandet av insats storleksväxelfunktionen.Knappen som utför denna gärning är Spin som sätter igång 5 hjul när du klickat på knappen.Även om denna förvirrande slot kan verka förvirrande som bara den vid första anblickeftersom spelet är svårare att förstå än din vanliga slot.efter att du har läst steg för steg guiden. Ifall du behöver mer info, kolla bara på spelets regler och instruktioner, de kan visa sig vara väldigt hjälpsamma.

Steg 1: Skillnaden mellan riktiga pengar och gratis pengar versionen av Eastern Emeralds

Om du vet vad som väntar dig och är välinsatt i slots, kanske riktiga pengar är din grej. Om inte så finns alternativet att inte slösa en enda krona och börja spela Eastern Emeralds online på låtsas.Eastern Emeralds har ett gratis-spel läge som simulerar hur det kan vara att spela spelet med riktiga pengar. Dessutom för mobilälskare finns den tillgänglig på LeoVegas mobilplattform. Men man spelar ju casino för att vinna riktiga pengar, därför ska du sätta in riktiga cash för att vinna.

Steg 2: Välj din kreditsumma

Din insatsstorlek med riktiga pengar i Eastern Emeralds är upp till dig. Du kan skräddarsy summan när LeoVegas kontot säger att du spelar. Du kan faktiskt satsa så lite som 2 kr, eller uppgradera insatsstorleken till 1000 kr per snurr.Kom ihåg att spelets något överförenklade slot har små vinster som belönar oftare än sällan, så du kan betta mindre men ändå få stor återbäring.Är insatserna för små eller för stora? Ta hjälp av knappen för att justera din insats/värde.

Step 3: Snurra loss

det är ingen alldaglig syn hos slots med så ballt designad grafik att inte inkludera ett häftigt urval av vinstlinjer. Med detta sagt vill vi avsluta med att Eastern Emeralds har inga alls.Ibland har man val – nu har du endast 1 val – att snurra på spelets samtliga 20 vinstrader.Kanske var tanken att detta var bästa sätt-det finns inga risker när man spelar med alla vinstlinjer som aktiverade. Iställer skjuter de dina vinstchanser på höjden.Vad kan vara mer högtidligt än att sikta på de stora priserna genom att klicka på Spin knappen.Gillar du turbohastighet? Då kommer det att gå undan i spelet när du trycker på turboknappen i Eastern Emeralds som skapar en otrolig hastighet på spelets 5hjul eller om du är lat och vill att spelet ska snurra automatiskt – välj Auto Play.Vad väntar du på? Nedräkningen för massa snurrig glädje har starat!

 

Eastern Emeralds spelautomat Spela nu hos LeoVegas 

Instruktioner

Med all information som du redan samlat på dig är Eastern Emeralds en fantastisk slot med 5-hjul. Att läsa spelregler är ingen höjdare, man vill ju bara spela Eastern Emeralds men manualen gör dig till en mästare. Se till att läsa spelreglerna så du förstår innebörden av varje spelregel:

 • Utbetalningsinformation om vinsterna finns det info om, när du har spelskärmen framför dig och musklickar på knappen för vinstabellen
 • Om du gillar att matcha symboler, så krävs det att du radar upp 3 matchande symboler på en aktiv vinstrad för att bli belönad.
 • Spelet har ett ofrånkomligt krav med sina vinstlinjer, du måste spela på alla 20 vinstrader som aktiva
 • Insatser på vinstrader mulitpliceras av vad du vinner per linje
 • Betalningen realiseras från vänster till höger på spelets hjul., med ett undantag: Scatter-symbolen som betalar oavsett position.
 • Om du vinner på 2 eller fler vinstrader, blir ditt totala pris en summa av alla dessa vinster, kombinerat
 • Om det går så bra att du plockar in fler än en vinst – så får du endast chansen att få den högsta vinsten.
 • Scatter och vinstrads-vinsterna betalas ut kollektivt.
 • Scatter-symbolen visar sig på hjul 2, 3 och 4
 • En multiplikator medföljer som bonus på dina Wild-vinster och består av en 5 gånger-din-insats multiplikator
 • Detta sker väldigt sällan men om något fel sker på spelets mjukvara eller hårdvara kommer följande att äga rum: dina vinster och spelsessioner kommer nollas och nekas och dina insatser blir återbetalada på ditt spelkonto.
 • Uppmärksamma vänligen detta: LeoVegas regler och villkor är till för att konsultera dig om följande procedurer: hur skötseln av oavklarade spel sköts, samt vilka procedurer som verkställs när spelet abrupt automatiskt avslutar inaktiva spelrundor.

Hjul och Vinstrader

Hur många och vad för typ av hjul inkluderade Quickspin i denna slot? Jo, du hittar hjul med extremt spännande hjul som har 5 hjul som återger spelets Chinese Fortune tema.Den välbekanta downward riktningen är det enda sättet som spelets 5 hjul rör sig åt i detta populära Eastern Emeralds. Det är möjligt att när du snurrar de i detta mysiga spel att du endast kan fokusera på de stora vinsterna.Eastern Emeralds symboler kan vara bra att lägga på minnet. Eftersom de kan betala dig konstant och göra dig till en glad vinnare.Hjulen är täckta med 16 symboler som helt slumpässigt visar upp sig, inkluderat en superbra Wild och en mysig Scatter symbol.

 

Eastern Emeralds vinstraderSpela nu hos LeoVegas 

 

Din framgång i Eastern Emeralds beror på vinstraderna. Det finns vinstrader som ger dig750000 kr.Alla vet att den bästa strategin i Eastern Emeralds online är att välja fler vinstrader, om nu inte alla vinstrader.Som tur är inaktiverade Quickspin möjligheten att inaktivera vinstraderna i Eastern Emeralds.Utöver det bestämde sig Quickspin fär att ge Eastern Emeralds en riktning på vinstraderna som går vänster till höger.Pengarna som kommer i ditt konto sker återkommande. Och med 20 vinstrader kommer du att ha mer än tillräckligt med chansen för att bli en seriös vinnare.

Högst belönande symbolen

Quickspin introducerade en megabelönande symbol, nämligen Golden Dragon symbolen, får du inte en jackpott kan denna symbol anses vara som en jackpott, typ.Med alla 5 hjul aktiverade, kommer ditt konto att boostas med en overkligt fantastisk multiplikator med 150 gångringsförmåga på din linjeinsats.Med kr50 kontantinsats som maximal linjeinsats om du lyckas vinna denna belöning kan du få otroliga 7500 kr på var och en av vinstlinjerna.

 

Eastern Emeralds Max vinst symbolen

Symboler och ikoner

Men det finns mer utöver Golden Dragon symbolen. Vad mer? Jo, det finns även 16 symboler i denna fint skapade slot:

 • Näst högst betalande, men inte mindre bra för det, är Golden Koi Fishsymbolen symbolen, som sitter inne med en belöning på 100x din linjeinsats
 • Du kan vid lyckoträff få din stora vinst med Golden Turtle symbolen symbolen som bär på en 80x linjeinsatsmultiplikator
 • Golden Sycee och CoinsSymbolen figuren bär på multilikator på 60gånger din vinstrad
 • Ace och King symbolen innehåller ikoner och de betalar dig dig med en 40gånger multiplikator, som gångrar din linjeinsats
 • Den lägst betalande Queen, Jack och 10 symbolen som belönar – 25x insats per vinstrad

Bonus symboler

 • Wild, x2 Wild, x3 Wild, x4 Wild och x5 Wild wild bilden

Joker

Att upphitta Eastern Emeralds wild-symbol blir en enkel uppgift- den har döpts tillWild, x2 Wild, x3 Wild, x4 Wild och x5 Wild.Alla känner till en Wild i Asian-temat. Men du ska veta att en Wild även ersätter någon av 16 ikonerna i denna video slot.När vinnande kombinationer som innehåller Wild, x2 Wild, x3 Wild, x4 Wild och x5 Wild symbolen – får du ett lyckorus av att dina vinster multipliceras hela 5 gånger mer.En Wild gångar dina vinster med 150gånger då med förkravet att 5 hjul är uppradade på hjulen.

 

Eastern Emeralds Wild symbolen

Phoenix Scatter-symbolen

ovan symbol är inte något som anses vara något mindre än en banbrytande symbol i Eastern Emeralds, namnet på symbolen är Scatter.Du känner igen den under namnet Phoenix symbolen.Vad är grejen? Jo, det är att Eastern Emeralds Scatter är en symbol inte bara många spelare gillar, utan även som du kommer att gilla. Den är inte bunden till 20 vinstrader. Den betalar oavsett position på hjulen.Du har chansen att exklusivt finna den på hjulen 2, 3 och 4.Det som mest förbluffar är inte alla Phoenix scatter har möjlighet att starta en free spins specialrunda.

 

Eastern Emeralds Scatter-symbolen

Extra funktioner

Spelet har många godbitar. Här nedan får du veta mer om de godbitarna.

Gratis spel

Destiny Bonus Free spins spel är Eastern Emeralds free spins bonus-spel och under det spelet kan du snurra helt gratis i Eastern Emeralds och vinna riktiga pengar på köpet.Det är Phoenix Free Spins ikonen, som är en Scatter också, som kommer starta Free Spins-bonusen.Snacka om spinnig-session. Du kan återspela rundorna hela 15 gånger till.Denna uber-speciela funktion kan ge dig 1680000 kr i kontanter.

Gjorde Quickspin Eastern Emeralds till en Video Slot?

Definitivt!Detta är en video slot som är glittrigt och spelet har intressanta animationer och ljud som lägger fokus på Asian temat.

Ljuden i Eastern Emeralds

När du spelar slots med Chinese Fortune- temat, måste man väl ha hela upplevelsen, visst? Quickspin la hela sin själ på att göra Eastern Emeralds så bra som möjligt och försäkrade sig om att Chinese Fortune-temaljuden skulle passa in i spelets detaljerade design.Men om du föredrar att snurra på dessa 5 hjul utan att bli distraherad av ljud, är denna LeoVegas titel helt perfekt eftersom Quickspin inkluderade en ’en-klick’ lösning i spelet.

LeoVegas Ladda ner

Inget annat alternativ för LeoVegas nedladdning finns, men vad innebär det? Att du är illa tvungen att spela Eastern Emeralds online.Du sparar tid och plats på din hårddisk om du inte laddar ner Eastern Emeralds mjukvaran.Radera dina tankar om att ladda ner Eastern Emeralds nu, du behöver bara minnas attregga ditt konto nu hos LeoVegas,genm att följa länken nedanoch fortsätt tillEastern Emeralds maxpriset upp till 750000 kr.

 

Information om Quickspin:

Etablerad: | 2011 |

Inriktning:Onlinespel, Spelprodukter & Mjukvarulösningar, Mobilspel
Hemsida:http://quickspin.com/
Grundare:Daniel Lindberg
Huvudkontor:Drottninggatan 95 A Stockholm, 11360
Spela nu hos LeoVegas 

 

Frågor och svar

Sugen på att suga in lite kunskap om LeoVegas villkor? Eller tips för Eastern Emeralds? Läs isåfall mer nedan

Slot spel RTP – vad är det?

RTP är en förkortning för Return to Player som kalkylerats av det procentuella beräkningen över insatser som lagts över en längre tidsperiod i Eastern Emeralds.I fallet med slots som har 20 vinstkombinationer ligger procenten någonstans mellan tumme och pekfinger på 93% till 96%.

Vad är Eastern Emeralds RTP värde?

Med en RTP som betyder återbetalning till spelare så ligger Eastern Emeralds RTP på 96.58%, som placerar sig kring vad andra Quickspin slots brukar ligga på. Det är dessutom enkelt att spela Eastern Emeralds.

Jag vill ta ut. Hur gör man?

Alla dina vinster i detta Quickspin spel kan samlas in genom att följa några få simpla steg.Det innebär att varje vinst du träffar hamnar direkt på ditt LeoVegas konto.Allt som du behöver göra efter det är att välja uttagsmetod.Enklare än så blir det inte.Finns det något som får dig att undra över något? Då kan LeoVegas kundtjänst hjälpa dig.

Kan jag spela Eastern Emeralds helt gratis?

Ojaa. Utan tvekan. Du kan börja snurra i Eastern Emeralds helt gratis.Precis här, på denna sida. Kanske har du redan märkt en lucka med en gratis version av Eastern Emeralds ovan.Du behöver inte oroa dig över nedladdning, installation, öppnande av konton, annonser som poppar upp – spela Eastern Emeralds nu helt gratis.Tyvärr är det trista med att spela på låtsas att vinstena inte kan tas ut i riktiga pengar till ditt LeoVegas kontoGratis är gott, men det kan bli godare om man kan vinna riktiga pengar. Därför kan du göra en insättning med riktiga pengar och spela på riktigt.

LeoVegas App

Ett högt ja! Du får alla sköna spelfunktioner Eastern Emeralds inklusive spelets priser som betalas oftast men då i större summor, men endast när du brukar Eastern Emeralds appen.Lyssna på detta: Den enda LeoVegas appen finns tillgänglig här utan kostnad. Du behöver inte hosta upp några slantar för den.

Sammanfattning

Eastern EmeraldsFördelar:Nackdelar:
Gratis frispel:
Extra spelrundor:
Extra Symboler:
Visualer:
RTP:
Underhållning:
Mobil:
Spela nu hos LeoVegas 

 

18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll